top of page

 Esoteric Breast Massage 

De Esoteric Breast Massage (EBM) is een modaliteit voor vrouwen en wordt alleen door EPA geaccrediteerde vrouwelijke behandelaars gegeven. De EBM ondersteunt vrouwen om een diepere connectie met hun vrouw-zijn te krijgen, zich meer bewust te worden van hun lichaam en om hun natuurlijke zachtheid, tederheid en eigenwaarde te voelen.

 

De EBM laat tevens zien hoe belangrijk het is om liefdevol voor jezelf te zorgen. Veel vrouwen zorgen vooral voor anderen en komen zelf op de tweede plaats. Daardoor kan er een diepe vermoeidheid en een gevoel van leegte ontstaan. Vrouwen kunnen door EBM sessies geïnspireerd raken om dit patroon te doorbreken en zichzelf op de eerste plaats te zetten.

 

Een EBM is een zachte, delicate massage van de hartstreek en het lymfatisch gebied (aan de zijkant van de borsten onder de armen). De borsten zelf worden niet gemasseerd. Het is een complementaire behandeling die onze verbinding met ons lichaam en ons gevoel van verantwoordelijkheid voor onze algemene gezondheid ondersteunt.

 

De sessie vindt plaats in een verwarmde ruimte en in een omgeving die uitnodigt om de beslommeringen en drukte van alledag los te laten. Op de massagebank krijgt de cliënt een warme handdoek over haar bovenlichaam. Er wordt gewerkt met warme olie en crème.

 

Alle EBM behandelaars zijn geaccrediteerd door de EPA (Esoteric Practitioners Association) en er zijn jaarlijkse assessments om de hoge standaard, die vereist is om EBM behandelaar te zijn, te behouden.

bottom of page