top of page

 Body Treatment

Esoteric Connective Tissue Therapy (ECTT) is een zachte, non-invasieve, hands-on healing techniek. Het is een eenvoudige en zeer effectieve behandeling die rechtstreeks werkt met de energie die stroomt door het bindweefselsysteem, om het natuurlijke ritme en de balans van het hele lichaam te ondersteunen en te herstellen. 

Meer..

Sacred Esoteric Healing (SEH) is een hands-on healing techniek waarbij de behandelaar zijn of haar handen plaatst op de (volledig geklede) cliënt. Het is een niet-invasieve techniek waarbij de cliënt ondersteund wordt om tot diepe innerlijke rust te komen. 

Meer..

IPP_180601A80I7045.jpg

De Esoteric Breast Massage (EBM) is een modaliteit voor vrouwen en wordt alleen door EPA geaccrediteerde vrouwelijke behandelaars gegeven. De EBM ondersteunt vrouwen om een diepere connectie met hun vrouw-zijn te krijgen, zich meer bewust te worden van hun lichaam en om hun natuurlijke zachtheid, tederheid en eigenwaarde te voelen.

IPP_180601A80I7060.jpg

De energetic facial release massage is een van de oudste gezichtsmassage technieken en stamt uit het Egypte van voor de farao’s. De massage is ontstaan in een tijd waar het verboden was het lichaam van vrouwen aan te raken. Dit is de reden dat deze techniek in het leven is geroepen, zodat het mogelijk was voor vrouwen om een healing sessie te krijgen.

Meer..

bottom of page