top of page

 Sacred Esoteric Healing (SEH)

Sacred Esoteric Healing (SEH) is een hands-on healing techniek waarbij de behandelaar zijn of haar handen plaatst op de (volledig geklede) cliënt. Het is een niet-invasieve techniek waarbij de cliënt ondersteund wordt om tot diepe innerlijke rust te komen.

 

Sacred Esoteric Healing richt zich niet zozeer op de symptomen maar op de onderliggende energetische oorzaak van klachten en ziekte. SEH is gebaseerd op het besef dat alles energie is en dat alles wat er gebeurt een energetische oorsprong heeft.

 

De behandeling biedt de cliënt de ruimte om meer in contact te komen met zichzelf en zijn innerlijke essentie, waardoor een dieper bewustzijn en begrip kan ontstaan over zijn lichamelijke en geestelijke toestand. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om diepgewortelde overtuigingen los te laten en gedragspatronen, die niet ondersteunend zijn voor de harmonie in het lichaam en het leven, te veranderen.

 

Door de verbinding met deze stilte en diepe rust die door Sacred Esoteric Healing wordt geboden kan deze innerlijke kwaliteit in het dagelijks leven geïntroduceerd worden, waardoor de gezondheid kan verbeteren en er andere keuzes gemaakt kunnen worden in de levensstijl.

 

In deze context verwijst ‘Esoteric’ naar de plaats van diepe rust in onszelf - 'het meest innerlijke', en niet naar 'verborgen' of 'geheim' zoals in het algemeen wordt aangenomen. 

 

Voor meer informatie: www.universalmedicinenederland.nl - sacred-esoteric-healing

bottom of page